Hvad er Boudoir?

Hvad er boudoir? Undertøjsbilleder, lingeri, nude?

Igennem de sidste er er boudoir fotografi blevet mere populært. Men genren boudoir er ikke bare opstået hen over natten, den datere derimod tilbage til 1920’erne. Men er boudoir ikke bare undertøjsbilleder?

Boudoir billeder er en professionel fotosession hvor temaet lingeri, sensualitet og selvtillid er i fokus. Billederne er ofte en gave enten med henblik på sig selv eller til en partner. Hos Boudoir Vivre bestræber vi os ikke kun på skabe smukke sensuelle billeder, men kunne lade den enkelte kvinde udfolde sig selv og udvikle deres selvtillid. For mig er det desuden vigtigt at du føler dig tryg under din session da boudoir kan være en meget grænseoverskridende oplevelse.

Boudoir fotografi
Boudoir billeder

Boudoir kan beskrives som undertøjsbilleder eller lingeribilleder, men boudoir handler om at fremvise det unikke i enhver krop og dennes smukkeste sider. Det er en del af en proces hvor man værdsætter sig selv og fokuserer på det smukkeste ved ens egen figur. 

Under en boudoir fotografering er kvinden ofte iført lingeri, betydningsfuldt tøj eller hun kan sågar fremstå helt nøgen. Billederne skal vise kvindens indre styrke, personlighed og skønhed. Derfor er det også helt op til kvinden selv hvordan hun drømmer om at fremstå til sin session. Det vigtigste er at man er tilpas og føler sig tryg under sin session, hvilket ofte kan komme til udtryk igennem det lingeri man medringer.

Stilarter af boudoir Min stil

Der findes mange stilarter af boudoir fotografi som også kan være med til at understøtte en kvindes personlighed. Eksempler på stilarter kan eksempelvis være:

  • Romantisk
  • Implied nude
  • Kunstnerisk 
  • Bridal
  • Udendørs 
  • Graviditets

Ofte har fotografer deres helt egen stil, og det er derfor vigtigt at man vælger en fotograf som kan afspejle det udtryk netop du drømmer om. Min stil bygger meget på det feminine og det sensuelle, hvor du skal føle din selvtillid vokse. Største delen af mine sessioner finder sted i eller omkring mit studie, hvor vi har mulighed for at arbejde med netop din version.

Ønsker du at læse mere om hvordan du forbereder din session?

 

Lowkey boudoir billeder
fotograf boudoir

Hvordan foregår en boudoir session?

Det er meget forskelligt hvordan en session bliver tilgået, da dette variere fra kvinde til kvinde. Dine drømme og visioner er netop hvad vi skal visualisere. Det vigtigste ved din session er at du føler dig godt tilpas og at der skabes et trygt miljø at være i. Derfor er det også min vigtigste opgave at sikre mig, at du føler dig godt tilpas og dermed skabe god kemi imellem model og fotograf.

Du er selv med til at planlægge din session, bestemme hvad du ønsker at fremhæve og om der er nogle ting du ønsker at have mindre fokus på. Alle kroppe er smukke og unikke men derfor er det ikke unaturligt at have noget man er usikker omkring, det er min opgave at skabe de smukkeste billeder af dig. Som fotograf ved man alt om hvordan man skal ligge lys, skygger og komposition for at skabe det mest flatterende udtryk for hver enkelt kropstype.

Følg med online

lingeri fotoshoot
Boudoir billeder udenfor
lingeri billeder