Kontakt

Kvindelig boudoir fotograf

Drømmer du om at prøve boudoir?

Selvom det er grænseoverskridende og kan virke som noget man skal arbejde frem imod, er boudoir fotografering en måde hvorpå du kan styrke din egen selvtillid og opleve dig selv i et nyt sensuelt og smukt lys!

Jeg er en kvindelig boudoir fotograf fra Holstebro og står klar til at få alle dine drømme til at blive til virkelighed.

Kvindelig boudoir fotograf

Drømmer du om at prøve boudoir?

Selvom det er grænseoverskridende og kan virke som noget man skal arbejde frem imod, er boudoir fotografering en måde hvorpå du kan styrke din egen selvtillid og opleve dig selv i et nyt sensuelt og smukt lys!

Jeg er en kvindelig boudoir fotograf fra Holstebro og står klar til at få alle dine drømme til at blive til virkelighed.

Kontakt mig

Har du nogle spørgsmål omkring hvad en boudoir session indebærer eller ønsker du a booke tid til din boudoir fotografering – Så husk at du altid er mere end velkommen til at kontakte mig.

OBS. Da mit studie ligger lidt fra byen tilbyder jeg at hente mine kunder på en station nær mig fx. Holstebro, Vinderup eller Struer.

30 23 47 65
kontakt@boudoirvivre.dk
Østergaardvej 7 - 7830 Vinderup
CVR: 43042807

  Ofte stillede spørgsmål

  Kan alle billeder blive brugt online?

  Nej. I forbindelse med din session underskriver du en kontrakt. I denne kontrakt kan DU afgøre om jeg må bruge nogle billeder online og hvilke jeg så må bruge – Dette er dit valg. Du kan desuden sortere om hvad billederne må bruges til fx sociale medier, hjemmeside eller reklame.

  Hvor meget bliver billederne redigeret?

  Som udgangspunkt vil jeg primært se på beskæring, lys og farver. Dertil plejer jeg at sige at uheldige ting som er sket til dagen kan fjernes. Det vil sige blå mærker, bumser el. lign. jeg går altså ikke ind og manipulerer på din krop – Fjerne dobbelthager, giver smallere arme el. lign. 

  Kan jeg efterbestille billeder?

  Ja da! Du skal altid være velkommen til at skrive, både hvis du ønsker digitale filer eller print. Dertil gemmer jeg billederne i minimum et år, det betyder at du kan skrive til mig i tilfælde af at du skulle miste billederne. 

  Hvordan foregår betaling?

  I forbindelse med booking af din session betaler du et depositum (prisen for din session) dette bekræfter din tid. Efter din session og udvælgelsen af dine billeder vil du modtage en faktura ud fra den pakke af billeder du har valgt.

   

  FØLG med online

  @BoudoirVivre

  Boudoir billeder
  Boudoir
  Boudoir fotografering
  Boudoir fotograf Holstebro
  Boudoir Holstebro
  Boudoir fotograf Skive

  Få nyhederne først

  TILMELD DIG FOR AT MODTAGE DE NYESTE TILBUD, TIPS & TRICKS, SAMT MERE BOUDOIR VIDEN!

  Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.