Portfolio

Portfolio

Book din session i dag!

  Min tilgang til boudoir

  Alle kvinder er forskellige, derfor arbejder jeg også meget intuitiv når du kommer i studiet. Vi skal sammen skabe en session hvor vi får dine smukkeste sider fremhævet og hvor du er tilpas. Jeg vil guide dig igennem hele din session, med alt fra hvad du skal pakke, hvilket lingeri som er bedst samt hvordan du poserer. Min opgave er at skabe et rum du føler dig tryg ved, da boudoir ofte er noget som er uden for folks komfortzone og det er derfor vigtigt for mig at du får en god oplevelse. 

  Mine boudoir billeder ligger fokus på det feminine og det let sensuelle, billederne skal være med til at fremvise din personlighed og dine unikke træk.

  Catharina Kjelsmark

  Kvindelig boudoir fotograf

  Min tilgang til boudoir

  Alle kvinder er forskellige, derfor arbejder jeg også meget intuitiv når du kommer i studiet. Vi skal sammen skabe en session hvor vi får dine smukkeste sider fremhævet og hvor du er tilpas. Jeg vil guide dig igennem hele din session, med alt fra hvad du skal pakke, hvilket lingeri som er bedst samt hvordan du poserer. Min opgave er at skabe et rum du føler dig tryg ved, da boudoir ofte er noget som er uden for folks komfortzone og det er derfor vigtigt for mig at du får en god oplevelse. 

  Mine boudoir billeder ligger fokus på det feminine og det let sensuelle, billederne skal være med til at fremvise din personlighed og dine unikke træk.

  Catharina Kjelsmark

  Boudoir billeder

  Jeg tilbyder forskellige sessions indenfor boudoir fotografering og du kan vælge netop den form som passer bedst til dig. De forskellige sessions er blandt andet af forskellig længde og med mulighed for styling