Om Boudoir Vivre

Kvindelig boudoir fotograf

Om Boudoir Vivre

Jeg er Catharina Kjelsmark, fotografen bag Boudoir Vivre. Jeg har siden jeg fik et kamera i hånden elsket at fange de smukke øjeblikke om det så gjalt naturen eller mennesker. Alle mennesker er smukke på deres unikke måde og jeg har stor glæde i at finde netop den enkeltes unikke træk. 

OBS. Da mit studie ligger lidt fra byen tilbyder jeg at hente mine kunder på en station nær mig fx. Holstebro, Vinderup eller Struer.

Kvindelig boudoir fotograf

Om Boudoir Vivre

Jeg er Catharina Kjelsmark, fotografen bag Boudoir Vivre. Jeg har siden jeg fik et kamera i hånden elsket at fange de smukke øjeblikke om det så gjalt naturen eller mennesker. Alle mennesker er smukke på deres unikke måde og jeg har stor glæde i at finde netop den enkeltes unikke træk. 

OBS. Da mit studie ligger lidt fra byen tilbyder jeg at hente mine kunder på en station nær mig fx. Holstebro, Vinderup eller Struer.

Hvad betyder Vivre?

Vivre er fransk og kan oversættes til at leve – og det er netop denne følelse boudoir fotografi skal give dig, følelsen af at leve.

Se flere af mine billeder her
Boudoir Vivre

Hvad betyder Vivre?

Vivre er fransk og kan oversættes til at leve – og det er netop denne følelse boudoir fotografi skal give dig, følelsen af at leve.

Se flere af mine billeder her
Boudoir Vivre

Min tilgang til boudoir

Alle kvinder er forskellige, derfor arbejder jeg også meget intuitiv når du kommer i studiet. Vi skal sammen skabe en session hvor vi får dine smukkeste sider fremhævet. Jeg vil guide dig igennem hele din session, med alt fra hvad du skal pakke, hvilket lingeri som er bedst samt hvordan du poserer. Min opgave er at skabe et rum du føler dig tryg ved, da boudoir ofte er noget som er uden for folks komfortzone og det er derfor vigtigt for mig at du får en god oplevelse. 

Mine billeder ligger fokus på det feminine og det let sensuelle, billederne skal være med til at give dig en følelse af selvtillid og dertil fremvise din personlighed.

Catharina Kjelsmark

Min tilgang til boudoir

Alle kvinder er forskellige, derfor arbejder jeg også meget intuitiv når du kommer i studiet. Vi skal sammen skabe en session hvor vi får dine smukkeste sider fremhævet. Jeg vil guide dig igennem hele din session, med alt fra hvad du skal pakke, hvilket lingeri som er bedst samt hvordan du poserer. Min opgave er at skabe et rum du føler dig tryg ved, da boudoir ofte er noget som er uden for folks komfortzone og det er derfor vigtigt for mig at du får en god oplevelse. 

Mine billeder ligger fokus på det feminine og det let sensuelle, billederne skal være med til at give dig en følelse af selvtillid og dertil fremvise din personlighed.

Catharina Kjelsmark

BOOK DIN SESSION I DAG!

Mit mål hos Boudoir Vivre er at skabe et sted hvor du bliver sat i fokus, præcis som du er i øjeblikket. 

Alle fortjener en dag som er dedikeret til dig, en dag hvor du ser dine smukkeste sider i et nyt lys. Igennem boudoir fotografering får du mulighed for at se dig selv i et nyt perspektiv og det er med til at skabe en helt ny styrke. 

Facts om Catharina

Jeg startede som fotograf i 2018 hvor jeg primært lavede bryllupper, dyr og familier.

Jeg bor på en gård med 30 heste og har redet western igennem de sidste 10 år

I 2018 var jeg en del af Danmarks unge fototalenter

Jeg studerer på Aalborg universitet i interaktive digitale medier

Jeg har Danmarks dårligste musiksmag – Jeg høre næsten altid country hvilket jeg undskylder med min cowboy livsstil

Boudoir Billeder

Facts om Catharina

Jeg startede som fotograf i 2018 hvor jeg primært lavede bryllupper, dyr og familier.

Jeg bor på en gård med 30 heste og har redet western igennem de sidste 10 år

I 2018 var jeg en del af Danmarks unge fototalenter

Jeg studerer på Aalborg universitet i interaktive digitale medier

Jeg har Danmarks dårligste musiksmag – Jeg høre næsten altid country hvilket jeg undskylder med min cowboy livsstil

Boudoir fotografering
CAT_5221
CAT_0274

Presse