Inden din session

Inden din session

Så du har booket din boudoir session, men hvad nu? Jeg ønsker at sikre mig at du føler dig forberedt og har den viden du skal bruge omkring boudoir. Derfor har jeg opsat denne guide til hvordan du forbereder dig bedst på din session. Her på siden vil du kunne finde forskellige informationer, blandt andet pakke liste, gode tips og tricks samt generel viden om boudoir. 

Du er dagens hovedperson!

En boudoir session er for mange noget rigtig grænseoverskrivende. De er derfor vigtigt at der bliver skabt et rum du føler dig tryg i. Dette er fotografens opgave igennem hele din session og det er derfor vigtigt at man kan skabe et godt samarbejde.

Boudoir billeder kan være meget forskellige og det kan derfor være en god ide at overveje hvilke typer af billeder du godt kunne tænke dig i forbindelse med din session. Ud fra den stil du har i tankerne kan du nemmere pakke det du skal have med, samt skabe et godt samarbejde med din fotograf om at skabe et godt resultat.

Boudoir fotografering
Boudoir billeder

Få styr på dine ting hjemmefra

At danne sig overblik over sine ting hjælper dig ikke kun med at få ro på dagen og tjekke at du har hvad der skal bruges. Det giver dig også en chance for at sikre at dine ting er i orden, såsom at dit lingeri passer. Jeg vil klart anbefale dig at købe nyt lingeri i anledning af din session. Gammelt lingeri kan hurtigt virke snusket eller slidt og det er derfor en god ide at tilføre lidt nyt til skabet. 

Se desuden efter om der er en specielt stil af billeder du kunne tænke dig, og ville denne stil kræve noget specielt lingeri? Dette kunne eksempelvis være hvis billederne fra din session skal bruges til morgengave, her ville det være oplagt at medbringe det lingeri du skal bruge til dit bryllup samt slør, sko og strømpebånd.

En dag med selvforkælelse

Du er dagens midtpunkt og det skal du huske allerede inden du møder op til din session. Gør dagen til din egen, giv kroppen lidt ekstra pleje og betragt hele dagen som noget du gør for dig og brug derfor gerne lidt ekstra tid på selvforkælelse. Tá eventuelt ned og få lavet negle, nusset fødder eller lav en hjemme spa dag. Giv din krop en masse fugt, dette er med til at give en smuk glød i huden. 

Husk at det ikke kun er arme og ben som er synlige! Store dele af din session vil foregå i bare tæer, giv derfor dine fødder lidt ekstra opmærksomhed, tjek du ikke har gammel neglelak på tæerne eller er helt sort under fødderne. 

Stylist?

Jeg kan uden problemer hjælpe dig med styling og dermed give det sidste til din selvforkælelse oplevelse. Ønsker du ikke styling vil jeg anbefale dig at bruge lidt ekstra tid på din øjenmakeup da det virkelig er her du får billederne til at poppe. 

Boudoir Vivre
Lowkey Boudoir

Inden din session

Inden din session er der nogle sidste ting du kan have i mente.

  • Gå altid i bad morgenen inden din session
  • Kom gerne i løstsiddende tøj og lingeri, da dette mindsker mærker på huden
  • Drink desuden en masse vand inden din session – Boudoir er hårdere end du tror

Ved styling:

  • Hav tørt hår når du ankommer i studiet
  • Kom uden produkt i håret
  • Kom uden make up
  • Giv krop og ansigt godt med fugt inden din session

Krøllet hår:

Har du krøllet hår og ønsker du at det skal fremgå på billederne skal du udføre din normale krølle rutine, dette indbefatter alt fra vask til produkter. Ønsker du derimod stylede krøller må du meget gerne have glattet hår når du ankommer. 

Huskeliste

Boudoir pakkeliste

Hvad skal jeg medbringe til min session?

Mange er i tvivl om hvad de reelt skal medbringe til deres session og skal jeg gøre svaret kort er det – Lingeri. Men når det er sagt har jeg et par tips og tricks til hvordan du pakker til din boudoir session.

Når  det gælder lingeri er mit første råd at du tager ud og køber nyt lingeri, det brugte hjemmefra ser hurtigt nusset ud og det ligger man mærke til.

Hvad fungerer godt?

Til dit lingeri er flotte sæt med blonder eller let gennemsigtigt stof altid en sikker vinder, dette understøtter det sensuelle udtryk vi arbejder imod i boudoir.

Sikre dig desuden at dit lingeri passer, det må ikke være for stort eller for småt.

Farver:

Find gerne farver som passer godt til DIG, eventuelt noget som spiller godt med din hudtone, hår eller øjenfarve. Dertil er sort en klassisk farve so de fleste medbringer sammen med rød. Rød er en signal farve og gør sig utrolig godt til boudoir billeder da det er en meget sexet farve. De fleste farver derudover gør sig ofte godt.

De eneste farver jeg vil sige du skal overveje en ekstra gang er sart lyserød og gul, da denne ikke altid giver nok kontrast til kroppen, der ikke sagt at disse farver ikke godt kan fungerer.

Bodystockings:

Bodystockings er oplagte til boudoir billeder, specielt hvis de er delvist gennemsigtige eller med blonder. En body giver nogle lækre billeder samt muligheden for at dække nogle områder man kan være utryg omkring. 

Gode råd

Gode råd inden din session

Jeg har samlet alle de tips og tricks som fortæller dig hvordan du bedst forbereder dig på din session – så du kan få de smukkeste boudoir billeder. 

Pas på din krop:
  • Undgå så vidt muligt at få hårde tanlines. Det er svært at fjerne disse i efterredigering.
  • Bliver du vokset, så book din tid mindst 2 dage før for at undgå rødme
  • Brug en NY skraber når du skal barbere dig for at undgå knopper
  • Kom til din session i løstsiddende tøj og lingeri for at undgå mærker
Boudoir billeder
Kvindelig boudoir fotograf

Husk:

  • At få en god nats søvn op til din session 
  • Du kan med fordel undgå mad som du ved du bliver oppustet af dagen op til din session
  • Tjek fødderne, under din session vil du største delen af tiden være bar fodet. Det kan derfor være en ide at give fødderne en ekstra tur med en fil og en creme
  • Se at du ikke har gammel neglelak på hverken hænder eller fødder
  • Prøv så vidt muligt at undgå hård træning op til din session, da dine muskler så vil være ømme

FØLG med online

@BoudoirVivre

Boudoir billeder
Boudoir Vivre
Boudoir
Coverup nude art
CAT_7269
Feminine sensuelle billeder

Få nyhederne først

TILMELD DIG FOR AT MODTAGE DE NYESTE TILBUD, TIPS & TRICKS, SAMT MERE BOUDOIR VIDEN!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.